Occasional Fonts display issue on Chrome 33 build

LiveMesh WP Themes Support Forums Agile Theme Support Occasional Fonts display issue on Chrome 33 build

This topic is: not resolved

This topic contains 2 replies, has 2 voices, and was last updated by  soyunamarca 5 months, 1 week ago.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Posts
  • #4957
    meteorite
    meteorite
    Moderator
    Post count: 1453

    Some of us are experiencing display issues with fonts and font icons in latest version of Chrome v.33 when we visit the site for first time or after a period of inactivity. At times, headings do not display, icons go blank when viewing the site with Chrome 33 build. A fix has been pushed to Chrome beta build already and we should see this being fixed in upcoming version of Chrome 34. Meanwhile, a temporary solution for this issue for all of our themes is to insert this piece of Javascript at the very end of the file {theme directory}/js/main.js file –

    This issue has been reported widely on the web here and affects Google Fonts, Font Face, Font Icons, Typekit Fonts etc. –

    http://blog.typekit.com/2014/02/28/new-bug-in-chrome-v33-affecting-web-fonts/

    http://blog.typekit.com/2014/02/04/chrome-bug-affecting-web-fonts/

    #5527

    soyunamarca
    Participant
    Post count: 7
    This reply has been marked as private.
    #5529

    soyunamarca
    Participant
    Post count: 7
    This reply has been marked as private.
Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)

The topic ‘Occasional Fonts display issue on Chrome 33 build’ is closed to new replies.